Monday, January 3, 2011

Neutral n happy


Awak!!!miss u sooooo much.tau tak nape?sebab tadi kite mimpi awak lagi..hehe..best taw awak dalam mimpi sy....hehehe

Miss u soo much..tp aina xleh na on9...kang melarat sampai berejam...mengadap blog nih xper...sebb saya kene isi gak...bayangkanlah kalau sy da xder esok ini lah bukti yang menyatakan saya sayang awak sangat2..tau..hehehe

Hari nih g jumpa cikgu rashimi..dia counsellor kmpp...dia da macam abah aina da..aina suka sangat borak cite ngan dia..na borak ngan abah,..perh harapan la..dia tuh suka saving kredit..suke je saving sampaikan aina pon dia jarang call..

Aina pi Tanya cikgu rashimi tadi,,.tanya dia patut tak sy berhenti matrix n ambil form 6 amek art..Sebab aina  rasa sains nih sangat berat tok aina carry la..tp xper..cikgu cakap ade masa lagi..insyaallah boleh catch up..mungkin~ tp dia cakap kalau kamu target na amek counselling kamu kene belajar sains jugak..sebb counselling is a part of science..u need to observe,manipulate,inteprate but not de data..u need to observe human..

Life is not easy aina..believe it..

n hari nih i try to be human y ade feel..n i could be myself,...yeah...im not hypocrite

2 comments:

farahd101 said...

ahahah! sweet!

shahjiehan said...

matrix mmg sukar..klo agak x leh bawak..baik apply uitm~ dan cabut lari dari kmpp...