Saturday, July 23, 2011

17-7-2011

Last day at kfc

Sayu jer ati nak tinggalkan counter and drover. Sayu jer ati when I have to say goodbye to all my team work.. I just thought this will be easy apparently not. Huwaaaaaaaaaaaa…..

I love the environment , teamwork, friendship, happiness, share, and STRESS..that so not a good things. Tapi bila dah biasa it just ok.ermmm.. alah bisa tegal biasa mebi..hehehhe

Be staf kfc betul2 mencabar iman where u have to be patient all the time. I just remember when I have to serve 2 customer at once..kene maki..gesa..bende biasa le tu.. masalahnye kengkadang tu sume tu bukan salah kite…most of it it’s the matter of time and orng macam ni mana reti BAHASA  and tk reti SABAR…kite je la yang kene sabar ngan dirong and PRETEND that we don’t have TEMPER.

Satu ag yang tak best pasal manager kat situ(manager pompuan actually) 24+1 hours ade je yang tak kene…ni tak betul la tu tak betul la..ade sekali gaduh ngan aku depan customer sebbkan seketul ayam…gile tak…erkkkk…kalau manager lelaki cool je…cool jugak la nak ngade2..ahahaha…takde la..hemm

Yang penting kfc is used to be a part of mylife.kepade sesiape yang percaye kat video spicy kaki tu aku takleh nak buat pape la kan…tapi korang jangan tuduh sume staf kfc cmtuh..kami ikhlas wat keje aw…
Ermm bersambung ke next post…

2 comments:

tiQ =) said...

waa..akhirnya~~~..^^

p/s:::tetiba rse nk mkn kfc~

nurul aina said...

jomma...
hehhehe
kat unimas pon adew kan..hehehe